0760 - 50 28 52katarina.tutturen@gmail.com
Välj en sida

Pilatesträning och käkledsbehandling i Trosa

Pilatesträning i Trosa

Jag, Katarina Tutturen och mitt företag, Geist Hälsocoaching välkomnar alla som vill ha hjälp med pilatesträning i Trosa. Detta är en speciell träningsform, som innebär att man strävar efter att återfå den naturliga hållningen i kroppen samt att uppnå optimal styrka. Den grundläggande idén med träningsformen är att må så bra som möjligt. Pilatesträning är en träningsform, som går ut på att få en stark, smidig och balanserad kropp. Om du är intresserad av pilatesträning, så är du varmt välkommen att höra av dig till mig, Katarina Tutturen och mitt företag Geist Hälsocoaching.

Käkledsbehandling i Trosa

Om du är intresserad av att genomgå en käkledsbehandling i Trosa, så har du kommit helt rätt. Jag, Katarina Tutturen har flera års erfarenhet inom denna behandlingsformen och jag har utbildning inom området. Genom min gedigna kunskap och det faktum att jag alltid arbetar metodiskt, noggrant och enligt kundernas önskemål gör att alla alltid kan lita på att de får den hjälp som de är i behov av. Jag anpassar alltid mitt arbete efter det som man som kund vill. Jag vill att alla skall kunna vara 100 procent nöjda med det som jag har gjort. Jag hjälper alltid alla till dess att detta är uppnått. Mina kunder är väldigt viktiga för mig.

Ställ gärna frågor till mig om käkledsbehandlingar eller pilatesträning. Jag skall göra mitt yppersta för att du skall få svar på det som du undrar över. Med hjälp av min erfarenhet och mina utbildningar, så har jag kunnat skaffa mig mycket kunskap inom det som jag arbetar med. Jag ser verkligen fram emot att kunna hjälpa dig med det som du vill ha min hjälp med. Om du behöver tips och råd inför en behandling, så är detta inga som helst problem. Detta är dessutom tjänster som jag bjuder på.

Behandlingar

Käkledsbehandling:

För dig som spänner käkarna och kanske använder bettskena, så kan några käkledsbehandlingar bidra till att spänningar i nacke, hals och rygg försvinner eller lindras.

Personlig pilatesträning:

Funktionell träning som gör ryggraden rörligare och stärker bålen, skuldror och höfter. En annan effekt av träningen är bättre kroppshållning.